Herman van Bergen wint Cola Debrot Prijs 2016

Fundashon di Artista en de Stichting Vrienden van Fundashon di Artista zijn uitermate trots dat de prestigieuze Cola Debrot Prijs 2016 is toegekend aan Herman van Bergen. Hij krijgt de prijs voor zijn bijdrage aan de Curaçaose cultuur.

De Cola Debrot prijs, vernoemd naar de bekend dichter, schrijver en minister Cola Debrot, werd voor het eerst in 1983 uitgereikt aan schrijver Boelie van Leeuwen. De prijs wordt eens in de zeven jaar uitgereikt aan een beeldend kunstenaar.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Cathedral of Thorns Newsletter October

A picture is worth a thousand words. The Cathedral of Thorns is clearly on its way to become an impressive new landmark on Curaçao, thanks to a determined group of young yu di kòrsou.

Still, the images do not reflect all developments behind the scenes. In this newsletter you will find all information about the CODAvideo Award nomination, guided tours, the Art Factory job skills program and an update about the construction.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

CODAvideo Award

Een video over de bouw van de Kathedraal van Doornen is door een jury genomineerd voor een CODA Video Award. Van 20 t/m 29 oktober kan het publiek een stem uitbrengen op de 100 finalisten. De uitslag wordt bekend gemaakt op 6 november.

https://www.codaworx.com/awards/video/2015/top100

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen